Online Marketeer

Omschrijving

Funk-e is op zoek naar een zelfstandige en onderlegde marketeer om de Online Lead Marketing nog succesvoller in te zetten! Ben jij klaar voor een fulltime baan in online marketing en heb je de kennis de ultieme branding en load of traffic te genereren voor Funk-e? Lees dan hoe jij je werkweek start!

Goedemorgen!

Het is weer maandag! Eerst maar eens een kop koffie/thee en een ontbijt aan de centrale lunchbar op de 13e verdieping! Maar je kan niet wachten! Voor het weekend heb je namelijk een nieuwe SEA-campagne live gezet. Deze keer richten we ons op een nieuw product, altijd spannend om te zien wat er gebeurt. Je opent je laptop en kijk je direct op Google Analytics. Wat blijkt? Een flinke stijging in de traffic naar jouw pagina, Awesome! Snel analyseer je of deze bezoekers verder zijn gegaan in de marketing funnel. Een goed begin van de dag. 


Daarna is het tijd om aan de slag met e-mailmarketing. Donderdag is de deadline voor onze nieuwsbrief en je hebt nog wat input nodig van de Art Director. Snel even kijken of hij er is. Ja hoor! Jullie gaan direct even brainstormen over de beste afbeelding. Een zingende kerstboom? Een pratende televisie? Niets is te gek, je collega’s kunnen toveren! Om 11.00 uur is het tijd voor taart met collega’s, een projectmanager is jarig. Direct pak je jouw telefoon, even snel een foto maken voor de Social Media van Funk-e. Hierna zit je samen met de directie en trots presenteer je de resultaten van de campagne. ‘High-five’. Jullie kijken of de pagina nog meer bereik genereert als we de inzet en het budget op display marketing verhogen. Samen bedenken jullie een plan van aanpak. 

 

Het is tijd voor een boterham, tosti, tortilla of cracker. De lunch ziet er weer goed uit vandaag. Wanneer je klaar bent, loop je een rondje door het centrum van Rotterdam.   Eenmaal terug, zie je dat de pagina rondom infographics verder SEO-geoptimaliseerd kan worden door metatags toe te voegen aan illustraties. Gelijk maar doen dan. Tussendoor zie je dat het bericht op Social al heel veel likes heeft, cool!  Whoops! Bijna te laat voor je meeting met sales! Voor heb je de afgelopen week mooie leads gegenereerd door verschillende whitepapers, cases en LinkedIn Campagnes. Door de, door jou toegepaste, lead nurturing lever je potentiële nieuwe klanten op een presenteerblaadje, in te koppen door sales!  Met hen deel je de website-resultaten vanuit Google Analytics en stem je een customer journey af. Je stelt vast dat er een aantal touch points zijn waar jij op in kan spelen met awesome content marketingmiddels whitepapers en cases. Aan het einde van de dag bekijk je nog even de resultaten van de Adwords campagne en doe je de laptop uit. Morgen weer een nieuwe dag!


Online Marketeer


Je standplaats is hartje Rotterdam. Hier werk je sowieso elke vrijdag, waarbij je de week afsluit met de Fuck It’s Friday waar je op het podium springt om je successen te delen onder het genot van een gezellige vrijdagmiddagborrel. 

Wie wij zijn?

Wij zijn een creatief uitlegbureau! Eén van de eerste in Nederland zelfs. Zijn we best trots op. Onderhand zijn we uitgegroeid tot echte uitleg meesters en gebruiken we van alles om de wereld duidelijker te maken. Animaties, infographics, posters, zelfs hele campagnes, die de doelgroep brengt van “huh?” naar “aha!”. Momenteel zijn we hard bezig de wereld te veroveren en daar kunnen we alle hulp bij gebruiken!

Vereisten

Wat we van je vragen?

 • Afgeronde HBO- of WO-studie (Communicatie, Marketing of Commerciële Economie)
 • Je hebt de certificaten binnen van Google Analytics, AdWords & Search Console
 • Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring binnen Online Marketing
 • Je begrijpt dat het begint bij de juiste analyses en A/B tests en stuurt zelfstandig op verbetering
 • Je bent in staat om zelfstandig campagnes binnen online marketing op te zetten
 • Je bent bekend met CRO-marketing, Lead (sales) Generation en Branding
 • Je bent een sparringpartner voor collega’s, directie en de bureaus waarmee je samen werkt 
 • Je bent goed in de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift. Duits is een pre!
 • Je kunt zelfstandig werken en neemt je verantwoordelijkheid
 • Je bent 40 uur in de week beschikbaar
 • Je hebt lef, bent ondernemend en durft kritisch te zijn;

Wat je van ons terug krijgt?

 • Een werkplek met uitzicht over heel Rotterdam - je wilt niet meer naar huis!
 • Marktconform salaris, afhankelijk van je ervaring
 • 25 vakantiedagen per jaar
 • Een creatieve en informele werksfeer
 • Tools om je werk te doen (zoals een laptop, mok waar koffie in kan, etc.)
 • Eindeloze supply koffie (voor in je mok), lunch, iets te veel koekjes en fruit om de dag door te komen
 • Epische bedrijfsuitjes (zoals surfen, paintballen, ice karten…)

Nog meer weten?

Peil gerust of jouw ambitie een match is op de functie door te bellen met Riny Groeneveld, Recruitment Consultant bij Intalentcy (06-11608629) of Chantal Ratzon, de HR Officer bij Funk-e (010-7370137).

Wil je direct beginnen?

Solliciteer dan via onderstaande button en we zien jouw CV en motivatie graag tegemoet. 

Oh. Word je uitgenodigd voor een kennismaking, maak een 'awesome' eerste indruk en bedenk een goede woordgrap (of juist een hele slechte) laat je pak dan thuis en trek gewoon je lucky sokken aan!


(We hebben geen hulp van andere recruiters nodig! Wel zo duidelijk, scheelt ons allebei weer tijd!)