New business developer (NL/ENG)

Job description

WANTED: New business developer

Sinds 2009 is Funk-e actief in het creëren van digitale media om multinationals te helpen complexe producten/diensten en interne veranderingen uit te leggen.


We werken voor multinational klanten zoals Bayer, CocaCola, Deloitte en Airbus en hun behoeftes zijn met de tijd uitgebreid van uitleg van hun producten naar begeleiden van hun werknemers door een complexe digitale wereld.


In een wereld waar digitale transformatie overal is, worstelen onze klanten nog steeds met oude interne communicatietechnieken. E-mail, workshops, en intranet zijn nog steeds de manier waarop de meeste bedrijven op schaal communiceren en leren. Specifiek bij verandertrajecten zien we dat het vaak mis gaat vanwege een gebrek aan goede, eenduidige en op de doelgroep afgestemde communicatie. We kunnen zo niet doorgaan.


Ben jij onze nieuwe new business developer diegene die verantwoordelijk is voor het spotten en definiëren van het interne communicatie vraagstuk en dit vervolgens weet te concretiseren dan zijn wij per direct op zoek naar jou!


Functieomschrijving:

Als New business developer ben jij verantwoordelijk voor de forecast van bestaande en nieuwe consultancy projecten. Met jouw kennis en ervaring weet jij bij de opdrachtgever de weg vrij te maken voor onze consultancy afdeling. Zeker ook bij bestaande digitale communicatie projecten weet jij als geen ander wat er speelt en hoe de DMU in elkaar zit. Jij krijgt bovendien vanuit de campaign managers continu signalen waardoor jij het pad voor hen steeds verder kunt uitstippelen.


Het doel is om op lange termijn een belangrijke rol te krijgen bij onze multinational klanten als het aankomt op effectieve interne communicatie. Je hebt dan ook strategisch inzicht in hoe het account zich moet gaan ontwikkelen en lukt het jou om zowel intern als extern de juiste stakeholders aan te haken en te overtuigen van de toegevoegde waarde die we kunnen bieden. Je krijgt dus snel ‘feeling’ bij een klantsituatie en kan in een vroeg stadium bepalen waar de pijnpunten liggen en in kaart brengen hoe onze consulting services de klant kan helpen en deze ook financieel onderbouwen.


Je hebt de ambitie om samen met het team onze consultative selling aanpak te verbeteren en speelt daarin een grote rol om die vooruitgang ook te verwezenlijken.


What’s in it for you:

· Een arbeidscontract voor 40uur per week, met een passende beloning in de vorm van een vast salaris.

· Je komt in een groeiende organisatie: een leuke, boeiende werkomgeving waar geen dag hetzelfde is.

· Je wordt uitgedaagd het beste in jezelf naar boven te halen, in een vakgebied dat nog volop in ontwikkeling is.

· Ons kantoor is in Rotterdam, in het WTC- gebouw: midden in het centrum en goed bereikbaar per ov.

Sollicitatieproces:

Je kunt je cv en motivatie richten aan Onno Rompa (onno@funk-e.nl). Na de cv selectie, nodigen we je uit voor je eerste interview. Daarna volgt een case-interview en het aanbod.

Wanneer je kunt beginnen?


Deze functie is per direct beschikbaar.

Requirements

Dit ben jij:

Onze ideale kandidaat is een teamplayer, heeft een natuurlijke overtuigingskracht en is in staat om ook een deal te closen. Daarnaast heb je:

· Minimaal een afgeronde HBO / WO opleiding

· Minimaal 5 jaar ervaring op het snijvlak communicatie/ marketing/ sales

· Je hebt ervaring met consultative selling

· Je bent analytisch en gericht op het realiseren van lange termijn doelstellingen

· Je bent een positieve denker die vooral van mogelijkheden uitgaat

· Je bent internationaal georiënteerd; je spreekt vloeiend Nederlands en Engels

· Je werkt met aanstekelijke energie en hebt de intrinsieke motivatie om alles over je klant te weten te komen

· Ervaring met het werken met strategische accountplannen

· Je bent zelfstandig maar ook een teamplayer