Junior Marketeer

Omschrijving

Funk-e is op zoek naar een zelfstandige en nauwkeurige marketeer om samen met Wouter, onze Marketing Manager, de afdeling nog succesvoller te maken! Ben jij klaar voor een fulltime baan in marketingcommunicatie en heb je de kennis de ultieme branding en load of traffic te genereren voor Funk-e? Lees dan hoe jij je werkweek start!


Goedemorgen!

Maandagochtend, voor het weekend heb je samen met Wouter een nieuwe whitepaper geschreven. Deze keer richten we ons op een nieuw product, altijd spannend om te zien wat er gebeurt. Eerst maar eens een kop koffie/thee en een ontbijt. Daarna open je jouw laptop en kijk je direct op Google Analytics. Wat blijkt? Een flinke stijging in de traffic en het aantal downloads, Awesome! Snel analyseer je of deze bezoekers verder zijn gegaan in de marketingfunnel. Een goed begin van de dag!

 

Daarna is het tijd om aan de slag met e-mailmarketing. Donderdag is de deadline voor onze nieuwsbrief en je hebt nog wat input nodig van de art director. Snel even kijken of hij er is. Ja hoor. Jullie gaan direct even brainstormen over de beste afbeelding. Een zingende kerstboom? Een pratende televisie? Niets is te gek, je collega’s kunnen toveren! Om 11 uur is het tijd voor taart met collega’s, een projectmanager is jarig. Direct pak je jouw telefoon, even snel een foto maken voor de Social Media van Funk-e. Hierna zit je samen met Wouter en trots presenteer je de resultaten van de campagne. ‘High-five’. Jullie kijken of de pagina nog meer bereik genereert als we de inzet op SEA verhogen. Samen bedenken jullie een plan van aanpak.

 

Het is tijd voor een boterham, tosti, tortilla of cracker. De lunch ziet er weer goed uit vandaag. Wanneer je klaar bent, loop je een rondje door het centrum van Rotterdam.

Eenmaal terug, zie je dat de pagina rondom infographics verder SEO-geoptimaliseerd kan worden door metatags toe te voegen aan illustraties. Gelijk maar doen dan. Aan het einde van de dag bekijk je nog even de resultaten van de Adwords campagne en doe je de laptop uit. Morgen weer een nieuwe dag!

en wie wij zijn?

Wij zijn een creatief uitlegbureau! Eén van de eerste in Nederland zelfs. Zijn we best trots op. Onderhand zijn we uitgegroeid tot echte uitleg meesters en gebruiken we van alles om de wereld duidelijker te maken. Animaties, infographics, posters, zelfs hele campagnes, die de doelgroep brengt van “huh?” naar “aha!”. Momenteel zijn we hard bezig de wereld te veroveren en daar kunnen we alle hulp bij gebruiken!


Vereisten

wat we van je vragen…

 • Je bent net afgestudeerd aan een HBO of WO studie (bijvoorbeeld communicatie, marketing of commerciële economie)
 • Je hebt een relevante stage, afstudeerscriptie of werkervaring binnen marketingcommunicatie
 • Je bent goed in de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift
 • Je kunt zelfstandig werken en goed omgaan met verantwoordelijkheid
 • Je bent 40 uur in de week beschikbaar

wat je van ons krijgt…

 • Een werkplek met uitzicht over heel Rotterdam - je wilt niet meer naar huis!
 • Marktconform startsalaris
 • 25 vakantiedagen per jaar
 • Een creatieve en informele werksfeer
 • Tools om je werk te doen (zoals een laptop, mok waar koffie in kan, etc.)
 • Eindeloze supply koffie (voor in je mok), lunch, iets te veel koekjes en fruit om de dag door te komen
 • Epische bedrijfsuitjes (zoals surfen, paintballen, ice karten…) 

wil je bij Funk-e beginnen?

Solliciteer dan via onderstaande button en we zien jouw CV en motivatie graag tegemoet. Oh.. word je uitgenodigd voor een kennismaking, maak een 'awesome' eerste indruk en bedenk een goede woordgrap (of juist een hele slechte) laat je pak dan thuis en trek gewoon je lucky sokken aan!


eerst meer weten?

Peil gerust even of jouw ambitie een match is op de functie door te bellen met Wouter (010-7370137).

 

(We hebben geen hulp van recruiters nodig! Wel zo duidelijk, scheelt ons allebei weer tijd!)