Growth Hacker

Omschrijving

Oh Growth Hacker, zeg dat dan! Bij Growth Hacker of Growth Marketeer dachten we aan een fancy naam voor een Digital Marketeer, maar de 'Growth' staat bij ons zeker centraal als we zien hoe hard wij met onze klanten meegroeien en we groter worden door nog meer multinationals te mogen helpen bij hun interne communicatie. De Growth staat ook voor onze volwassenheid en de groei de we vast willen houden door nieuwe producten te blijven lanceren binnen onze dienstverlening door niet meer te sparren met onze klanten als verkopers, maar juist als consultants!

Sinds 2009 helpen wij bedrijven complexe of gevoelige onderwerpen superduidelijk te maken. Wat begon met eenvoudige geanimeerde video's, is sindsdien uitgebreid naar een landschap van digitale media om complexe producten/diensten en interne veranderingen uit te leggen. In een wereld waar digitale transformatie overal is, worstelen onze klanten nog steeds met oude interne communicatietechnieken. E-mail en intranet zijn nog steeds de manier waarop de meeste bedrijven communiceren en we kunnen zo niet doorgaan.

Momenteel zijn we hard bezig de wereld te veroveren met nieuwe producten binnen onze propositie en daar kunnen we alle hulp bij gebruiken Daarom hebben we een ervaren Digital Marketeer nodig die als Growth Hacker een overeenkomstige ambitie heeft te groeien en de digitale voetafdruk te verbeteren. We hebben veel expertise in huis en hebben jouw expertise nodig om de digitale duwtjes te geven er een succes van te maken! Are you in?

Als Growth Hacker ben je een awesome teamspeler. Je werkt samen met de oprichter, sales en het creatieve team om voortdurend nieuwe klantproposities te verkennen en deze via digitale kanalen aan onze steeds grotere B2B klanten te verkopen.

Als commerciële Digital Growth Marketeer verwezenlijk je de beoogde groei binnen Funk-e. Je focust op branding en lead generation en daarmee is de rol van Growth Hacking Marketeer essentieel om collega's optimaal te adviseren, begeleiden en laten groeien. Als Growth Hacker bepaal je de doelen en KPI’s waar we ons op gaan richten. Vervolgens optimaliseer je de bestaanden digital marketing strategie om die doelen te gaan behalen. Je richt verschillende digital kanalen zoals de Corporate Website, Social, SEO, SEA en eMail in en creëer je samen met designers, copywriters en developers de juiste website als landingsplek van die kanalen. Je implementeert tooling als Marketing Automation, Analytics en A/B-testing om ook na livegang je continu te richten op conversie-optimalisatie en daarmee draag jij je steentje bij aan de business development van Funk-e

De Growth Hacker die wij zoeken heeft al enkele jaren ervaring als digital marketeer, digital marketing consultant met een hands-on instelling business te laten groeien. Je bent bekend met de digitale kanalen en je kan je op een aantal zaken het specialisme aan om met derden te spreken over de ultieme aanpak. Je werkt vanuit de de data en analytics je campagnes uit en houdt overzicht middels overzichtelijke rapportages.

Je brengt niet alleen de producten op de markt, maar speelt ook een actieve rol bij het opstellen van een duidelijk overzicht van producten op basis van de ervaringen die het creatieve team, de consultants en developers. Je helpt deze proposities op een logische manier te structureren en geeft inzichten en feedback terug aan de teams.

Je hebt een sterke achtergrond in digitale marketing en bent nieuwsgierig naar digitale communicatie waar je uit onderstaande taken en verantwoordelijkheden je uitdaging haalt:

 • Structureren en implementeren van effectieve traffic campagnes in de diverse online kanalen
 • Opstellen van strategische KPI's en lead funnels in samenspraak met je sales collega's
 • Interviewen van klantteams over (nieuwe) producten en behoeften
 • Het initiëren en testen van nieuwe producten op basis van kansen in de markt
 • Geeft inzicht middels rapportages van de conversie en geeft overtuigend advies


Je werkplek?

Die staat in hartje Rotterdam op de 13e verdieping van The Rotterdam Building aan de Aert van Nesstraat 45 met een goed uitgerust bureau voorzien van alle voorzieningen! Hier werk je sowieso elke vrijdag, waarbij je de week afsluit met de Fuck It’s Friday waar je op het podium springt om je successen te delen onder het genot van een gezellige vrijdagmiddagborrel.

Vereisten

 • Afgeronde HBO- of WO-studie (Communicatie, Marketing of Commerciële Economie)
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring binnen Digital Marketing
 • Begrijpt dat het begint bij de juiste analyses en A/B tests en stuurt zelfstandig op verbetering
 • Ervaring of zelfs de certificaten binnen van Google Analytics, AdWords & Search Console
 • Bekend met CRM-marketing en/of Lead (sales) Generation
 • Een sparringpartner voor collega’s, directie en de bureaus waarmee je samen werkt
 • Goed in de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift. Duits is een dikke préJ
 • Je denkt in termen van processen en structuur
 • Je wordt enthousiast van eerst doen en perfectioneren doen we erna
 • Je bent 40 uur in de week beschikbaar
 • Je hebt lef, bent ondernemend en durft kritisch te zijn
 • Je bent Data Driven, Georganiseerd, Analytisch en Hands-on

Wat je ervoor terug krijgt?

 • Een werkplek met uitzicht over heel Rotterdam - je wilt niet meer naar huis!
 • Marktconform salaris afhankelijk van je ervaring in de schaal van € 2800,- tot € 3700,-
 • 25 vakantiedagen per jaar
 • Een creatieve en informele werksfeer
 • Tools om je werk te doen (zoals een laptop, mok waar koffie in kan, etc.)
 • Eindeloze supply koffie (voor in je mok), lunch, iets te veel koekjes en fruit om de dag door te komen
 • Epische bedrijfsuitjes (zoals surfen, paintballen, ice karten…)


#GrowthHacking #GrowthMarketeer #DigitalMarketing #LeadGeneration #CRM #SEO #SEA #Social #Campaigns #GoogleAnalytics #ProductMarketing #Digital #InterneCommunicatie #Consultancy #Infographics # Animations #Marketing #Groei #Vacature

Check even het sollicitatieproces en solliciteer dan via de button en we zien jouw CV en motivatie graag tegemoet.

Nog meer weten?

Peil gerust of jouw ambitie een match is op de functie door te bellen met Riny Groeneveld, Recruitment Consultant bij Funk-e (06-11608629).

Wil je direct beginnen?

Solliciteer dan via onderstaande button en we zien jouw CV en motivatie graag tegemoet.

Oh! Word je uitgenodigd voor een kennismaking, maak een 'awesome' eerste indruk en bedenk een goede woordgrap (of juist een hele slechte) laat je pak dan thuis en trek gewoon je lucky sokken aan!


(We hebben geen hulp van andere recruiters nodig! Wel zo duidelijk, scheelt ons allebei weer tijd!)