Business Development Manager

 • Sales
 • Rotterdam, Nederland

Business Development Manager

Omschrijving

Funk-e is per direct op zoek naar een commerciële dealmaker voor strategische projecten op het gebied van interne communicatie.

Wie zijn wij?

Funk-e is een groeiend bureau voor interne communicatie bij veranderingen in grote bedrijven. Met de doelgroep voor ogen, klare taal en een dosis humor trekken wij ten strijde tegen vage termen en oer saaie powerpoint presentaties. Doel? Complexe veranderingen helder overbrengen zodat werknemers proactief kunnen en willen meewerken aan de groei van bedrijven. Denk aan een overname, een nieuwe strategie of het uitrollen van een nieuw systeem of de impact van AI technologie. En tsja, met een simpel intranetbericht red je het echt niet meer in deze tijd.

Kortom, bij Funk-e helpen we onze klanten zoals Bayer, Coca Cola, Deloitte maar ook gemeenten en MKB bedrijven, dit soort veranderingen effectief te communiceren. Als team zijn we experts in het opzetten van de juiste interne communicatie strategie die content en data creatief met elkaar combineert. Het Funk-e team laat zich kenmerken als: Positief, Innovatief en Duidelijk.Vereisten

Jouw rol

Als Business Development Manager ben je commercieel verantwoordelijk voor het werven van nieuwe projecten en het uitbouwen van bestaande klantrelaties. Samen met onze interne communicatie consultants zet jij de klantvragen om naar nieuwe opdrachten voor Funk-e. Jij bent onze groeiversneller en speelt daarom een belangrijk rol in het verder uitbouwen van Funk-e als HET interne communicatie bureau van Nederland.

Wat vragen we van jou?

Dat je snel zicht op de klantsituatie, in een vroeg stadium kan bepalen waar de pijnpunten liggen en kan uitleggen hoe onze diensten de klant daarbij kunnen helpen. Bij onze diensten kun je denken aan:

 1. Inrichten van interne communicatie

 2. Communicatie campagnes

 3. Verander Communicatie

 4. Content projecten zoals animaties, infographics, e-learning modules en illustraties

Deze kan je financieel onderbouwen en ben je in staat om de deals te closen. Daarnaast vind je het leuk samen met het team onze consultatieve verkoop verbeteren. En hopen we een nieuwe collega te verwelkomen: 

 • met minimaal 3 jaar werkervaring in een gelijksoortige commerciële functie;

 • HBO of WO denk- en werkniveau;

 • en een gezonde dosis humor.

Wat geven we terug?

 • Salaris (obv full time) rond de €5.500 bruto + bonus + 8% vakantiegeld

 • Een jaar contract voor min 32 uur per week

 • 25 vakantiedagen (obv full time)

 • Reiskostenvergoeding, telefoon en laptop

 • Thuiswerken geen probleem! Wel zien wij je graag 2 dagen per week op kantoor.

 • Een tof kantoor in hartje Rotterdam 10 minuten wandelen van het treinstation. Parkeren kan onder het kantoor.

 • Een creatief en gezellig team!

Interesse?

Stuur dan je cv en motivatie aan Onno Rompa (onno@funk-e.nl). Na cv selectie, nodigen we je uit voor je eerste interview. Daarna volgt een case-interview en ons aanbod.