It's us! Reaching awesomeness every day!

Simpele woorden en een duidelijke uitleg

2009:  twee International Business studenten van de Erasmus universiteit die er helemaal klaar mee waren. Waarom moesten alle presentaties en video’s in de zakenwereld zoooo ontzettend vaag en saai zijn? De nette pakken werden verwisseld voor jeans en een t-shirt en ze sloegen een paar creatieven van de Rotterdamse Kunstacademie aan de haak. Funk-e Uitleganimaties was geboren! Wij gebruiken liever simpele woorden en een duidelijke uitleg. Met een flinke dosis humor natuurlijk. Of dat nu in onze uitleganimaties of de infographics zelf zit of de manier waarop we ze maken. Simpel, duidelijk, met humor! Vanuit hartje Rotterdam en Düsseldorf hebben we al meer dan 1.738 animaties gemaakt! Voor gave klanten, zoals Coca-Cola, NASA, NS, Bayer en Deloitte.


Who is Funk-e?

Dat leggen we graag uit!

Check our vacancies

Op zoek naar mensen om samen de wereld te veroveren!

Communicatieadviseur (NL/ENG)
Consulting
  • Rotterdam, Netherlands
New business developer (NL/ENG)
Sales
  • Rotterdam, Netherlands

F*ck it! It’s Friday

of gewoon de FIF!

Iedere dag je bed uitkomen om mooie dingen te maken en te doen. Daar word je gewoon blij van. Iets te enthousiast je bed uitgesprongen en ontbijt overgeslagen? Geen probleem! Bij Funk-e staat het ontbijt altijd voor je klaar met lekkere, gezonde dingen om je dag altijd goed te beginnen. Bij Funk-e geloven we in “awesome people make happy clients!" Wat je kunt verwachten? Een gezelschap van verschillende type mensen die even bijdehand zijn als behulpzaam. Geen strakke pakken, maar T-shirts en sneakers. Woordgrappen, hele goede of juist hele slechte. En aan het einde van de week, de Fuck it! It’s Friday of gewoon de FIF! Op ons podium delen we zowel de successen als de blunders onder het genot van een biertje. Zo ga je goed het weekend in!

“Creating with freelancers”

Samen de wereld een stuk duidelijker maken

”Team Funk-e" is groter dan de 20 collega’s die op kantoor zitten. Daaromheen zit een grote groep aan freelancers die iedere dag met ons de handen ineenslaan om die awesomeness te maken! Dat kan gaan om het maken van het script, een storyboard in de sessie, een compleet verhaal illustreren of animeren of de geluidseffecten die een animatie helemaal perfect maken. Zo werken we samen met een groot netwerk van illustratoren, storyboarders, copywriters, animatoren en voice-overs. En zijn we altijd opzoek naar nieuwe Funk-e freelance collega’s! Als je bij ons aan de slag gaat, doen we eerst een test opdracht of schaduwsessie. Zijn we allebei enthousiast, dan is het gaan met die banaan! Dus, heb je zin om samen de wereld een stuk duidelijker te maken? Check dan onze vacatures voor freelancers en neem contact op!

Our office in the City center of Rotterdam

Visit us at WTC Rotterdam Beursplein 37

WTC Rotterdam

Nederland
WTC Rotterdam
Beursplein 37
6th floor
3011 AA Rotterdam
+31-(0)10 - 850 4909